Prosecco di Valdobbiadene Superiore 52 DOCG Itálie 0,75 l suché

Prosecco di Valdobbiadene Superiore 52 DOCG Itálie 0,75 l suché
Jemné aroma evokuje tóny zelených jablíček a bílých broskví. Stopa minerality prohlubuje jeho svěžest. V chuti mimořádně jemná perlička jemná, hladivá s tóny ovoce a minerálů. Velice uhlazené a elegantní s příjemnou svěžestí a kyselinkou.
Cena s DPH417 Kč
Vaše cena bez DPH345 Kč
Cena bez registrace
nákup po kartonech (6 ks) s DPH
400 Kč
Dostupnost:
skladem 10 ks
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Litomyšli:
zítra
Přepravní společností:
Doprava zdarma:
objednávka nad 4900,- Kč
Kód0001680
PN
Počet vín v kartonu 6 ks
Popis

Suché Prosecco nejvyšší kvality. Vyrábí se přísnou selekcí nejkvalitnějších hroznů Prosecco z 52 historických parcel v srdci vesničky Valdobbiadene DOCG. Jemné aroma evokuje tóny zelených jablíček a bílých broskví. Stopa minerality prohlubuje jeho svěžest. V chuti mimořádně jemná perlička jemná, hladivá s tóny ovoce a minerálů. Velice uhlazené a elegantní s příjemnou svěžestí a kyselinkou. „52“ je nejen ročníkem, kdy Santa Margherita začala vinifikovat šumivá vína, ale i počet parcel v historické části Valdobbiadene, ze kterých se sbírají nejlepší hrozny pro výrobu tohoto Prosecca, které je symbolem dlouholeté kvality vinařství Santa Margherita.

Klasifikace: DOCG
Poloha: Valdobbiadene, původní zóna pro kultivaci Prosecca. Vinice v nadmořské výšce mezi 300 – 500m.n.m.. Podloží glaciálního původu. Systém vedení révy: Sylvoz. Hustota výsadby: 1800 – 3500 keřů/ha.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v druhé polovině září. Jemné lisování, fermentace v nerezových tancích cca 15 dní při teplotě 18°C. Bez malolaktické fermentace. Druhotné kvašení metodou Charmat. Zrání v tlakových tancích minimálně 1 měsíc při kontrolované teplotě 8 – 10°C.
Gasto párování: aperitiv, předkrmy na bázi ryb
Teplota servisu: 8-10°C

     

    Nevíte si rady?

    Zeptejte se nás telefonicky
    nebo e-mailem

     

     +420 461 310 637

     +420 776 529 557

     

     

     eshop@cauvino.cz

     


     

    Naše recenze na Heuréce

     

     

    Fragment: